Magamról

    sors fonala…

Gyerekként, kamaszként értetlenül néztem a világra. Fájdalmas emlékek derengenek, lelki pofonok, melyek nyomai arcomon égnek. Miért ez az elutasítottság? Szánalmas érzések, szomorúság, megvetettség, a bánatos kis -, majd nagylány kudarcai az emberi kapcsolatok sorozataként…

Miértek sokasága kavargott bennem. Mi az amit rosszul csinálok? Hiszen én szeretnék lenni…!

…Majd eltelt 10 év boldogságnak hitt állapot – házasság, gyerekek, otthonépítés -, mégis magányos érzések közepette a 2008-as év fordulópontot jelentett az életemben. Belső vívódásaim csataterén végül kikötöttem egy asztrológusnál. Onnan továbbkísérve, alvó állapotomból egy önismereti tábor – asztrológia játékos formába csomagolva – ébresztett fel.
Szertefoszlott mind az a kép, amit addig hittem, elérkezett az idő, hogy végre tisztán rálássak az életemre.

Az ott megélt mélységes szeretet tér, önismereti meglátások segítettek abban, hogy megnyíljon bennem valami rejtett dimenzió. Kezdtek felderengeni a válaszok az elmúlt 35 év érthetetlen talányaira. Úgy éreztem ez az az Út, amin el kell indulnom. Az asztrológia sorban nyitotta meg a kapukat az ismeretlen előtt. A hátam mögött hagyott fájdalmas emlékek kaptak megértéseket. Megérkeztek a válaszok a Miértjeimre, az emberi kapcsolatok szövevényes szálai tárulkoztak fel előttem. Egyre izgalmasabbá vált mélységeiben megismerni az embert.

Az asztrológia első pillanattól kezdve magával ragadott.
Az, hogy saját, és más emberek életébe kaphatok bepillantást. Ezzel végre megértés születik az emberi működések furcsaságaira, sokszínűségére

a kezdetek…

Eredeti végzettségem Építőmérnök. Építész irodában dolgoztam. A racionális gondolkodás mellett ugyanakkor már gyerekkorom óta érdekeltek a “természetfeletti”, láthatatlan világok dolgai is.

Majd három gyermekem születésével, nevelésével, anyaként alkalmam volt átélni, keresni az otthonosság érzését, szeretetet, a szépséget, harmóniát mind a családban, mind a párkapcsolatban.

2008-ban azonban bekövetkezett az elválás, ami elindította bennem az önálló élet, saját utak keresésének, “Ki vagyok én?” kérdéseinek, spirituális talányok felébredésének kíváncsiságát.

…elindulás…

Humanisztikus asztrológiát kezdtem tanulni. A mérnöki szakma hiányérzetéből fakadóan – az otthonosságot, a bensőségesség érzést keresve -, elvégeztem párhuzamosan a Lakberendező képzést is.

Mindig is érdekelt az otthon, a ház, abban is leginkább a belső harmónia megélése. Lakberendezőként viszont még mindig valami hiány derengett. Mitől válik az Otthon, igazán otthonossá?

Korábban számos Feng shui könyvet elolvasva, lakásaimat százszor átrendezve mégsem találtam a megoldást.

Tanultam radiesztéziát, reikit, mégsem éreztem magam a helyemen. Végső elkeseredettségemben, belső hangomra hallgatva a Magyar Térrendezés Tanácsadó Képzést sodorta elém az élet, ami elhozta a várva várt reményt.

Márai idézetét ekkor kezdtem megérteni: – “A lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, ami eltölti ott az embereket….. “

 • Hiszen minden amivel körülvesszük magunkat rólunk szól, saját érzéseink, lelkivilágunk jelenik meg az otthonunk által.

Végre Otthonra találtam! – gondoltam – Térrendezőként beteljesíthetem az álmaimat!

Igen ám, de mégis merre induljak?!…

Egy sor újabb kihívás, mely a következő évekre számtalan megoldandó feladatot görgetett elém. A párkapcsolatom, az anyaságom, az otthonom mind – mind rendezésre szorult.

…az út mely szerteágazó…

A 2013-as év újabb fordulópontként jelentkezett. Találkozás a Tantrával belső világképemet fordította át. Az érzékelés, a testünk és az azon túli világ, a kint és bent találkozása, fő mozgatórugójává vált útkeresésemnek. Keresve a kulcsot a bennünk lévő, és a minket körülvevő Világ összekapcsolására.

Miután épp elvégeztem az asztrológia képzést, a Karma Asztrológiára bukkantam. Váratlanul újabb dimenziók nyíltak meg. Hiszen egy újabb mélység, mely a sorsutakat, karmikus emléknyomokat vetíti elénk. Bepillantást kaphatunk az előző életeink, onnan hozott feladataink rejtekébe. Mit hozunk a családi örökségként, gyökereink honnan ágaznak szerte szét?

 • Belső világunk csodálatos leképezése a világegyetemnek. Sorsutjaink kapnak megvilágítást, ha kíváncsiak vagyunk. Felsőbb énünk megnyitja e kapukat, ha szeretnénk. Pontosan annyit, amennyire készen állunk.

Következő állomás a csoportos asztrológia: 2014-ben állt első színpadára a vágyott önismereti csoport (a későbbi Asztrológia játék tér), – a további felkészülés még éveket vesz igénybe -, de az akkori csapat hozzásegített ahhoz, hogy a csoport erejének összjátékát megtapasztalhassam kísérőként, hogy bepillanthassak a személyes tér határainak világába: – hogy a testi kontaktus és játékos felismerések felszabadultságaként miként ér össze a kint és bent világa?

…Aztán az önismereti út hosszas időszaka következik…

A Theta Healing technika megismerése, használata komoly belső munkára késztetett. Forrás elemét képezi az önmegismerésemnek. Tanácsadóként is számos tapasztalás birtokosaként, betekintést kaphattam a folyamatvezetés lényegébe: – a kísérő, mint támogató, a megtartó erő, a szeretettel teli közeg gyógyító hatásainak erejébe.

Csodálatos részese lenni a gyógyulási folyamatnak, a felszabaduló, akár könnyes szemű boldogság érzést kísérni.

Egy újabb lépés Lomi-lomi Masszőrré válni (a Hawaii szeretet masszázzsal), a gyógyító érintések szeretettel, öleléssel, a női energiák csatornájaként kapcsol össze Éggel és Földdel.
Az érintés művészete újabb szabadságfokokat hozott az életembe. Megnyitotta a nőiség, anyaság legfontosabb alapelemét.
Az ölelés, a szeretettel teli érintések, hiányzó láncszemét képezik az emberek közötti kapcsolatoknak. A masszázstechnika elvezetett az ősi gyökereimhez. Az anyával való kapcsolati dinamikák megértéséhez.

Az elmúlt évek során számos további tanfolyamot, kurzust végeztem. Részben önismeret okán, részben a terápiás eszközeimet kiegészítve, tovább mélyítve:

 • Művészet terápia alkotó csoport 
 • Source Memory Healing – regressziós folyamat vezetése (magzati kor, korábbi életek, generációs minták forrásemlék lenyomatainak oldására)
 • Reinkarnációs terápia
 • Transzperszonális légzés
 • Újjászületés tréning
 • Tantra Kriya intezív hétvégék, beavatás (jóga, masszázs és légzéstechnikák)
 • Csoportos önismereti utak:
  • családállítások 
  • tantra önismereti csoport, páros kurzus, intimitás tréning
 • Masszázs technikák:
  • tradicionális svéd masszázs
  • talpmasszázs
  • metamorf masszázs
 • Reiki I-II.
 • Radiesztézia (finom energiamezők érzékelése)
 • Rajzmeditáció tanfolyam, önismereti csoport vezetése
 • Szomatodráma gyógyító játékok, elvonulás
 • Bepillantás az Ultrarövid terápiába

Az önismereti és szakmai utak, gyógyító technikák megismerése, folyamatos önképzés, járatossá, valamint nyitottá tettek a különféle módszerek ötvözésének lehetőségeire, egyre szélesebb látómezőt adva az emberi működés egységére.

Így alakult ki többek között az intuitív masszázs, valamint összeállt

az  ÉLET – TÉR – RENDEZÉS  tematikája

 

  a kapu, mely nyitva áll…

2016 óta már, mint ÉLET – TÉR – RENDEZŐ, tanácsadói és terápiás munkámmal segítek az embereknek megoldást találni az életükben felmerülő elakadásokra, problémákra, megtalálni a Harmóniához vezető utat.

Mint küldetés

Mára már 3 kamasz gyermek édesanyjaként elhivatottságot érzek az Anyaság  Nőiség egységének, a Gyermeki lét biztonságának megteremtésében, valamint a Férfi – Női út, Boldog Párkapcsolatok, ezáltal a Boldog Családok létrejöttének támogatásában.
Így ezek a témák kifejezetten fókuszba kerülnek a segítői munkám során.

Támogató jelenlétem fényében

…egy utazásra hívlak önMAGadhoz:

Szeretettel:

          Horváth Andrea